Projekt 50. Dan Brganje

eplore betina1

 

betina info

Preuzmite našu brošuru u PDF formatu.

 

 

Vaš boravak u našem mjestu prijavit će registrirani pružatelj usluge smještaja (hoteli, autokampovi, marine, privatni iznajmljivači apartmana). Molimo vas da zbog vaše udobnosti i ostvarivanja prava provjerite jeste li prijavljeni za cijelo vrijeme svog boravka, od dana dolaska do dana odlaska. Ako će vaš smještaj biti izvan navedenih objekata ili posjedujete vlastiti objekt u kojem ćete biti smješteni, obvezni ste se prijaviti u turističkoj zajednici u mjestu boravka u roku od 48 sati od dolaska.

Voditelj jahte ili brodice u međunarodnom prometu koji uplovi u teritorijalno more Republike Hrvatske obvezan je zbog obavljanja granične kontrole najkraćim plovnim putem uploviti u najbližu luku u kojoj se nalazi pomorski granični prijelaz. Kad vozite gliser, budite od obale udaljeni najmanje 300 metara te ga također ne vozite na nepropisanim prostorima. Ne plovite na udaljenosti manjoj od 200 m od obale s brodovima i brodicama za sport i zabavu i 50 m od obale motornim brodicama i jedrilicama. Brodicama se ne približavajte na udaljenost od 50 m od ograde uređene plaže i 150 m od obale prirodne plaže. Za sva pitanja u vezi sigurnosti plovidbe obratite se mjerodavnoj lučkoj kapetaniji.

  • Ronioci...

za ronjenje i podvodne aktivnosti savjetujemo da se obratite ovlaštenim ronilačkim centrima. Preporučujemo vam ronjenje s instruktorom ili u paru zbog vaše sigurnosti.

  • Kamperi...

Kampirajte na mjestima gdje je kampiranje dopušteno. „Divlje" kampiranje je zabranjeno! Zabranjeno je pokraj prometnica, na parkiralištima ili na skrovitim mjestima. Zabranjeno je loženje vatre na otvorenim prostorima i u blizini šuma. Opušci cigareta ili neugašene šibice mogu izazvati požar, zato vas molimo da provjerite jeste li ih ugasili.

TURISTIČKO INFORMATIVNI CENTAR (TIC)               

   Dolac 2a, 22244 BETINA

  +385 (0)22 436523

   info@tz-betina.hr

eplore betina1

banner enter croatia2

Designed with by jakubskowronski.com